High Voltage

Megbízhatóság

10 fős csapatunk magja csaknem 20 éve dolgozik együtt összesen nagyjából 150 év reklámügynökségi, nyomdaipari és programozói tapasztalattal.

Minőség

A legmodernebb Apple Macintosh munkaállomásokkal, rendszeresen kalibrált monitorokkal és nagy teherbírású szerverrel is rendelkezünk.

Gyorsaság

Bármilyen kapott anyagból képesek vagyunk villámgyorsan profi HTML5 bannert készíteni, akár hétvégén is, 24/7-ben számíthat ránk.

THE ASAP

DIGITAL

ENERGY

SOURCE

A High Voltage stúdió egy olyan külsős digitális energiaforrás, amire bármikor rácsatlakozhat. Csapatunk magasan képzett operátorokból és programozókból áll, akiknek még ízlésük és érzékük is van ahhoz a munkához, amit csinálnak.

Legyen szó éjfél utáni leadásról, hajnali gépindulásról, vagy utolsó perces kampányról: nekünk ez a lételemünk!

A High Voltage stúdió egyedülálló kezdeményezés. Azért hoztuk létre, mert azt tapasztaltuk, hogy a hazai vizuális piacon óriási igény van egy gyors reagálású ASAP enrgiaforrásra, amely professzionális szinten nyújt teljeskörű digitális szolgáltatást.

Szakembereink piacvezető nemzetközi és hazai reklámügynökségeknél edződtek, ahol széleskörű nyomdaipari, nyomdai előkészítési és programozói tapasztalatokat szereztek, ismerik és bírják a stresszt és a rövid határidőket. Ezzel együtt nálunk stresszmentes és baráti a hangulat, hiszen csapatunk magja csaknem 20 éve dolgozik együtt.

Tekintse meg referenciáinkat, kérjen bővebb tájékoztatást, és tegyen próbára minket!

office